Algemene voorwaarden

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Wanneer je een bestelling plaatst in onze webwinkel, wordt een overeenkomst op afstand gesloten tussen koper en verkoper. Daarom moet je eerst akkoord gaan met onze algemene voorwaarden, die van toepassing zullen zijn op deze overeenkomst. Lees deze voorwaarden grondig vooraleer je overgaat tot een bestelling. Wanneer je bovendien jonger bent dan 18 jaar, heb je de toestemming nodig van je ouders of wettelijke voogd om een bestelling te plaatsen en te betalen.

 

ARTIKEL 1. IDENTITEIT VAN DE VERKOPER

De houtschuur

Loksbergenstraat 30

3545 Halen

BE0729475632

 

 

ARTIKEL 2. PRIJS EN VOORSTELLING VAN DE GOEDEREN

 

-De prijs vermeld bij een artikel is exclusief kosten voor verzending. Wanneer de prijsvermelding kennelijk fout is, bijvoorbeeld door een vergissing of typefout, zijn wij niet gebonden door dit aanbod.

-Kortingscodes zijn niet cumuleerbaar. Op afgeprijsde artikelen kan geen kortingscode worden toegepast.

-Wij zijn niet gebonden door technische fouten.

-De producten aangeboden in onze webwinkel, worden voorgesteld door middel van foto’s met gedetailleerde beschrijving van de goederen. Wij proberen onze items zo waarheidsgetrouw mogelijk weer te geven en zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven. Kennelijke vergissingen of fouten binden ons niet.

 

Wanneer je een item wenst te bestellen, baseer je je het best op de maten van het model Je kan ook steeds contact met ons opnemen via de contactpagina, door een berichtje te sturen via onze Facebookpagina, of te mailen naar dehoutschuur@outlook.be indien je twijfelt over een bepaald product. Wij zullen jou dan een zo goed mogelijke beschrijving doorgeven of kunnen je eventueel extra foto’s toesturen.

 

ARTIKEL 3. BETALING EN KOSTEN VAN VERZENDING

 

-Betalen op www.Dehoutschuur.be kan op een gemakkelijke en veilige wijze, wij werken samen met het betalingsplatform van “Mollie”.

-De kosten van verzending zijn voor rekening van de consument en bedragen 7,50 euro per verzending. Dit bedrag zal direct aangerekend worden bij de eindbetaling.

 

 

4. BEVESTIGING BESTELLING

 

- Nadat je bestelling geplaatst is, krijg je via mail een bevestiging van je bestelling toegestuurd. Kijk altijd je ongewenste mails even na, de bevestigingsmail  kan hierin terecht komen. Wanneer het pakket verzonden wordt krijgt u een bevestigingsmail van verzending met een unieke Bpost tracking code, waarbij je je pakketje kan opvolgen.

 

5.HERROEPINGSRECHT (RETOURNEREN)

 

1. JE BENT NIET TEVREDEN MET HET ARTIKEL

vermits al onze artikels gepersonaliseerd zijn en op vraag gemaakt worden zoals de klant herbestemde kunnen de artikelen niet geretourneerd worden.

 

2. HET ARTIKEL IS BESCHADIGD/ HET GAAT OM EEN VERKEERD ARTIKEL

Elk artikel wordt nauwkeurig gecontroleerd op fouten of beschadigingen, en de staat van het artikel wordt fotografisch vastgelegd. Toch kan het zijn dat wij iets over het hoofd hebben gezien, en zullen dit probleem uiteraard voor je oplossen! Onze excuses alvast voor dit ongemak.

Wat moet je in dit geval doen?

  • mailen naar de houtschuur@outlook.be
  • Een berichtje sturen op onze Facebookpagina

-Indien bevestigd wordt dat het gaat om een beschadigd of fout artikel, mag je het artikel terugzenden naar:

De houtschuur

Loksbergenstraat 30

3545 Halen

 

-Bij ontvangst van het artikel zal het volledige bedrag ( aankoopbedrag inclusief kosten van verzending en terugzending) teruggestort worden op jouw rekening)

 

6. INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN

 

Alle foto’s, tekst, logo’s op deze website en andere communicatiekanalen zoals instagram en Facebook zijn beschermd door het auteursrecht. Geen materiaal wordt daarom door een derde gebruikt in eender welk opzicht zonder voorafgaandelijke toestemming of zonder vermelding van naam en logo van de houtschuur . Wil je toch een foto gebruiken, neem dan even contact met ons op.

 

7. PRIVACYBELEID

GEGEVENS VAN DE VERWERKER VAN PERSOONSGEGEVENS

Het is logisch dat, in het kader van je bestelling, wij enkele gegevens van jou nodig hebben en bewaren. Wij zorgen er uiteraard voor dat al deze gegevens op een correcte, wettelijke manier bewaard en verwerkt worden.

De houtschuur 

Loksbergenstraat 30

3545 Halen

BE0729475632

 

OP WELKE MANIER VERZAMELEN WIJ GEGEVENS?

Om jouw pakketje te kunnen verzenden vul jij een contactformulier in met jouw gegevens. Deze gegevens zijn enkel relevant voor het versturen van jouw items en hebben geen ander doel.

WELKE GEGEVENS WORDEN VERZAMELD?

-Naam

-voornaam

-Straatnaam

-Huisnummer

-Postcode

-Stad/gemeente

-Email adres

-Telefoonnummer (enkel indien u graag telefonisch bereikt wil worden)

 

MET WELK DOEL WORDEN DEZE GEGEVENS VERZAMELD?

Wij hebben bovenstaande gegevens nodig voor het uitvoeren van de koopovereenkomst. Wij kunnen jou geen pakketje opsturen indien wij niet beschikken over jouw naam en adres. Jouw mailadres wordt niet automatisch gebruikt voor email marketing. Dit kan enkel als jij er uitdrukkelijk voor kiest in te schrijven op onze nieuwsbrief.

 

NIEUWSBRIEVEN

Wij gebruiken jouw email adres niet voor email marketing. Inschrijven op onze nieuwsbrief dient uitdrukkelijk te gebeuren in onze fysieke winkel of via de website.

 

WAAR WORDEN DEZE GEGEVENS BEWAARD?

De gegevens die jij invult worden enkel bewaard in het systeem van onze website/webshop. Enkel de webshopbeheerder en de bouwer van de website hebben toegang tot deze gegevens, daar enkel zij over een login beschikken.

 

HEB IK TOEGANG TOT DEZE GEGEVENS?

Ja! Via “mijn account” kan je jouw informatie steeds bekijken, bewerken en wijzigen aanbrengen.

Voor meer informatie of andere opmerkingen kan je ook steeds een berichtje sturen via onze CONTACT pagina.

 

COOKIE BELEID

Niet van toepassing

 

VRAGEN OVER ONS PRIVACY BELEID?

Voor vragen over ons privacy beleid of eender wel ander domein, mag je steeds een berichtje sturen via onze contact pagina op onze website, Facebook of Instagram. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen.

 

8. OPMERKINGEN/ VRAGEN/KLACHTEN

 

Heb je opmerkingen of vragen over onze algemene voorwaarden of de website in het algemeen? Of wil je om eender welke andere reden contact met ons opnemen? Neem dan even contact met ons op via de contactpagina. Wij proberen jou zo snel mogelijk te helpen.